Mijn naam is Yvonne. Een enthousiaste professional op HBO niveau, met ruim 10 jaar werkervaring als Office Manager en directiesecretaresse. Ik ben een creatieve Personal Assistant op afstand, tegenwoordig ook wel Virtual Assistant genoemd.

Ik ben ook ondernemer en weet als geen ander wat er allemaal bij het ondernemerschap komt kijken. Als sparringpartner sta ik naast jou en denk ik mee over de volgende stap.

Ik houd van een persoonlijke benadering en denk graag mee. Met mijn Kempische roots ben ik een echte aanpakker: niet lullen, maar poetsen! Graag help ik jou als ondernemer groeien, door werkzaamheden op het gebied van Office Management en Marketing uit handen te nemen. Bij mij kun je terecht voor uitvoerende en deels adviserende taken.

Plannen, regelen en organiseren, daar krijg ik energie van. Werk uit handen nemen, zodat je weer stappen kunt maken. Ik heb oog voor detail én voor de mens. Ik zet jouw medewerkers graag op een persoonlijke manier in het zonnetje.
Met mijn creativiteit en enthousiasme, vertel ik graag jullie verhaal aan de buitenwereld d.m.v. fotografie. Want iedere onderneming is er eentje om trots op te zijn en mag gezien worden!

Ik duik graag in jouw bedrijf en zal vanuit helicopter perspectief meedenken en adviseren.

Zeg vooral hardop wat je denkt en wat je graag zou willen, door samen hardop te denken komen we heel ver en kan ik veel voor je regelen!

Ik bouw graag mee aan de business van ondernemers in de Brabantse Kempen.

Koffie? Bel of mail me even!

Groetjes,

Yvonne