Alles op een rij, want we houden van overzicht:

Ik laat met een gerust hart mijn werk aan haar over

Yvonne heeft gedurende een half jaar werkzaamheden ter ondersteuning van de directie van Utrechtzorg opgepakt, wegens uitval van onze managementassistente. De samenwerking heb ik, directeur – bestuurder, als zeer prettig ervaren.

Als Virtual Assistant heeft Yvonne voornamelijk op afstand werk verricht. Mijn afspraken werden door haar gepland, Raad van Toezicht en Raad van Advies vergaderingen heeft ze voorbereid en genotuleerd, maar ook o.a. relatiegeschenken heeft zij verzorgd.

Door haar betrokkenheid en verantwoordelijkheidsgevoel kun je met een gerust hart zaken aan haar overlaten. Ze is loyaal richting ons als opdrachtgever en blijft het komende jaar nog verbonden aan Utrechtzorg ter ondersteuning van het project Zorgtechnologie.

Ik laat met een gerust hart mijn werk aan haar over en kan haar van harte aanbevelen.

Vincent Alkemade l Utrechtzorg

Ik ben overtuigd en super enthousiast!

Ik was altijd veel tijd kwijt op kantoor. Yvonne heeft wekelijks werkzaamheden voor mij verricht. Dit heeft voor mij als resultaat opgeleverd dat er processen geoptimaliseerd zijn, dat er tools ingezet worden, dat mijn bedrijf zichtbaar is en dat er gestructureerd is. Mijn administratie kost me nu minder tijd, mijn bureau is overzichtelijk, er zijn templates, alles heeft een vast plekje. Ik kan veel efficiënter werken nu. Dat geeft me rust en ruimte om me te focussen op mijn hovenierswerk. Yvonne is prettig in de omgang en komt altijd haar afspraken na. Ze brengt mij veel structuur en is een prettige sparringpartner.

Martijn van Ham | Hoveniersbedrijf Van Ham

Ze is professioneel en origineel

Yvonne heeft voor onze website en onze praatmethode ontzettend mooi beeldmateriaal gemaakt, in de vorm van foto’s. Ze is professioneel en origineel. Ze sluit aan bij onze vraag en bij onze doelgroep; ze is namelijk erg sociaal en laagdrempelig. Fijne samenwerking dus!

Ilse Renders | Lofjoe

Een meer dan tevreden klant van BYzonder Office Support

Ik & Social Media, dat is geen match made in heaven.
Toch wist ik dat ik een beter klantbereik zou hebben wanneer ik hier meer aandacht aan zou besteden. Maar hoe dan? Ik had geen flauw idee.

Na een fotoshoot door Yvonne sprak ik hierover met haar en wat bleek? BYzonder Office Support zou op korte termijn starten. Dit was voor mij geweldig nieuws! Ik heb meteen met Yvonne besproken wat mijn valkuilen zijn op social media-gebied. En zij bood mij een perfect passende oplossing. Een overzichtelijke planning met hierin wat er wanneer gepost kan worden, dit alleen al gaf zoveel rust en ruimte. Niet alleen de planning, maar het nauwkeurige en creatieve oog van Yvonne zorgt ervoor dat alles er piekfijn en in de voor mij passende stijl uit ziet.

Yvonne is een creatieve duizendpoot die zich goed verdiept in de wensen en de stijl van mij als klant. En niet alleen voor mijn social media kan ik bij BYzonder Office Support terecht. Onlangs heb ik Yvonne benaderd om samen met mij een nieuw project vorm te geven, van ontwerp tot praktische uitvoering, zoals het bestellen van drukwerk en producten. En weer met de voor Yvonne kenmerkende nauwkeurigheid en structuur.

Als je ook behoefte hebt aan overzicht, structuur en een creatieve mind voor je bedrijf, dan moet je zeker eens met Yvonne rond de tafel.

Suus | Happy by Suus

Yvonne heeft onze school prachtig in beeld gebracht.

Yvonne heeft onze school prachtig in beeld gebracht. Ik heb vaker met de foto's van Yvonne mogen werken en daar ben ik heel blij mee. Ze maakt mooie, heldere en krachtige foto's. Vooraf hebben we de wensen besproken en Yvonne weet deze perfect te vertalen naar de beelden die we van onze school wilden hebben.

Thijs van Bree l OBS de Sleutelaar